Höstmys

Rullade just in genom dörren efter en fantastiskt trevlig kväll hos Sara. Linda, Katta och Susanne var också där, och vi åt lax, guacamole (oväntat gott till) och klyftpotatis tills vi gick av på mitten. Sen åt vi mer. Paj. Det finns inte en måltid så stor att man inte får ner något sött efteråt.

Har börjat inse nu att hösten på allvar påbörjat sitt intåg, även om det dröjer några veckor till här nere innan den slår ut i full kraft. Löven har börjat gulna, vinder viner runt knutarna och det är inte längre läge att smyga runt i kortärmat om kvällarna. Men ändå så känner inte jag den minsta ångest över att sommarens dagar är räknade för i år. Istället ser jag fram emot mysiga hemmakvällar med spel, kantarelltoasts och tända ljus runt en bra film. Det är något speciellt med att sitta inne under en varm film, medan mörkret tyst smyger sig på. Dessutom är det bara någon månad kvar innan man legalt får börja längta efter jul.

Bokläsning ett tag nu (även det någonting som hör den senare årstiden till), av nylånade Garp och hans värld av John Irwing, innan det är dags att tänka på morgondagens föreläsningar och sussa nanna. Har inte hunnit mer än femtiotalet sidor in i den ännu, men än så länge faller den mig på läppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0